Met veel plezier geef ik creatieve workshops. Eerder gaf ik workshops tekenen, animatie en Adobe illustrator aan groepen kinderen en studenten.

 

Ook een workshop organiseren? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ik versterk graag verhalen met illustraties. Ik heb dit voor ik aan verschillende boeken, magazines en covers mogen doen.

Ik maak handgemaakte illustraties. Soms voor de mooi, soms met een boodschap.

Ik maak unieke kaarten. Niet zoals je ze in een kaartenmolen of winkel vindt, maar een die precies bij jou past. Bijvoorbeeld om een geboorte of bruiloft te vieren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ik maak GIFjes, kleine animaties en storyboards. Ik samenwerking met een animator kan ik ook meewerken aan animatievideo’s op maat.

 

Met een passende huisstijl zet ik merken online en offline op de kaart. In het verleden werkte ik voor verschillende start-ups, goede doelen en duurzame ondernemers.

Ik vind het leuk om strips te tekenen. Een tijd lang deed ik dit voor Crantje: een corona-krantje in Stolwijk om blaadje om positiviteit te verspreiden tijdens de corona-crisis.

Ik maak grafisch ontwerp voor alles wat je kunt printen. Posters, flyers, banners, stickers, kalenders, you name it. Optioneel regel ik ook het drukwerk en de bezorging.

Soms teken ik mensen na. Geprint op een mok is dit een leuk cadeautje!

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Contact us: 044 25 40 40

Mail us: theqi21@qode.com